- M a t h e a -

Mathea - den vakre lille jenta vår begynner å bli stor! Hun er idag 13 mnd, 2 uker og 2 dager gammel.
På tide med et aldri så lite skryteinnlegg! Jeg er så stolt at jeg nesten sprekker!
Hun smiler, ler, klatrer og skravler. Hun gjør så utrolig mye om dagen som gjør at det gang på gang går opp for oss at hun ikke er en liten baby lenger.
Hun peker og sier: "Se der, se der!" og "Ooooi" absolutt hele tiden, haha, og er på oppdagelsesferd dagen lang. Mathea sender  "slengkyss" og tilbyr seg å dele både smokken og flaska si, flere ganger daglig. Hun er utrolig sosial og vinker og smiler til totalt ukjente mennesker vi går forbi når vi er ute og triller, på butikken eller på storsenteret. Hun er full av liv og tester stadig grenser, viser sin viljestyrke og er en bestemt liten frøken.
Hun viser tydelig at hun ikke liker det dersom hun ikke får det som hun vil, og det hender hun kan bli litt sinna på mamma,
men er veldig rask med å strekke armene sine mot meg, gi meg et stort smil, en goood kos og en nuss etterpå :D

Hun har hittil tatt 8 skritt helt alene uten støtte, så vi vet hun kan, men har enda ikke så lyst til å gå noe særlig alene - så hun løper rundt på knærne.
Herlige, lille store jenta vår!

Det kjennes ut som følelsene og hjertet mitt sitter utenpå kroppen innimellom altså.
Du vet du er mamma når du får en tåre i øyekroken fordi hun er så flink, som tegnet en nydelig strek-tegning med kulepennen til deg.
Delvis på arket. Delvis på det hvite pynteputetrekket, i sofaen. ^^ <3

2 kommentarer

donnalouise

12.02.2014 kl.22:50

Så skjønn hun var!

Christine

12.02.2014 kl.22:52

donnalouise: Tusen takk! :-) <3

Skriv en ny kommentar

Christine

Christine

23, Skedsmo

Jeg heter Christine, og ble mamma for første gang i slutten av desember 2012, til jenta vår Mathea. I slutten av juli 2014 ble jeg mamma for andre gang, da lillebror Milian kom til verden. Tanken med denne bloggen er først og fremst å dokumentere- fordi jeg synes det er gøy å ta bilder og skrive, og se tilbake på det som er skrevet. Det ligger kanskje litt i navnet - Collecting Moments.

Kategorier

Arkiv

hits