LeggkrampeSøndag ♥

Hei! Håper alle har hatt en fin helg (kanskje tilogmed langhelg) hittil, og at dere nyter søndagen før hverdagen er her for fullt igjen imorgen:) Her har vi hatt langhelg, og fått gjort utrolig mye hjemme disse dagene. For ikke å snakke om det fantastiske været! Nå er det sommer, dere! Selvom jeg allerede føler meg som en strandet hval med hetetokter, hovne føtter og fingre, skal jeg prøve å ikke klage på varmen, altså. Sommer er jo den beste tiden på året
I går rundet kula 31 fullgåtte uker også, ikke verst! :') Våknet med et brak idag tidlig av den verste leggkrampen du kan tenke deg - og den gikk aldri over. Jeg måtte bare vekke Simen for å be om hjelp, så jeg vekte han ved å hyle. Jeg så sikkert kjempelur ut der jeg lå med beinet i været og ropte "AU, Siiiiiiimen, KRAMPE!!! Hva gjør jeg?!! HJELP!!!"
Kjentes nesten ut som en rie, bare i leggen, haha. Har våknet en del av leggkramper på natt/morgen de siste månedene, men de går alltid fort over når jeg strekker ut beina ordentlig. Det ville liksom ikke denne. Hehe. Flere som sliter / har slitt med leggkramper under svangerskapet? Gjorde nemlig ikke det forrige gang!
Stakkars Simen. Er virkelig ikke bare-bare å leve sammen med en gravid:')
Haha uff, jeg har virkelig ikke så mye å skrive om for tiden. Bildene passer også selvsagt kjempegodt til emnet:')
Avslutter dette kjempenteressante leggkrampe-innlegget med å ønske dere en fantastisk kveld videre!
Vi blogges!


Instagram: @christinebh91

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Christine

Christine

23, Skedsmo

Jeg heter Christine, og ble mamma for første gang i slutten av desember 2012, til jenta vår Mathea. I slutten av juli 2014 ble jeg mamma for andre gang, da lillebror Milian kom til verden. Tanken med denne bloggen er først og fremst å dokumentere- fordi jeg synes det er gøy å ta bilder og skrive, og se tilbake på det som er skrevet. Det ligger kanskje litt i navnet - Collecting Moments.

Kategorier

Arkiv

hits