Smelt ♥


Mathea storkoser seg om dagen, og trives veldig godt nå som det er så fint vær og det er masse moro man kan gjøre ute. Leke med vann, bade og løpe på gresset. ♥
Jeg elsker sommer, sol og varme - men herregud, dette er nesten uutholdelig!
Jeg var forberedt på at sommeren kom til å føles ekstra varm for meg i år, men hadde aldri trodd det skulle bli så ille, haha! Jeg føler at jeg bokstavelig talt renner bort - vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Har begynt å få en del vann i hender og ankler/føtter nå også, og føler meg konstant rød i kinnene og klam i ansiktet. Neida, jeg skal ikke bare klage og skylde på været - for jeg holder på å dæve av varme uansett om det er overskyet eller sol. Spesielt kveldene og nettene er ille. I et sekund føler jeg meg normal - i det neste smelter jeg!
♥ Hetetokter ♥ En av de fantastiske tingene man kan være så heldig å bli kjent med som gravid :')
Takk Gud for skygge, vifter og isbiter ♥

Imorgen er jeg 33 fullgåtte uker - nå teller vi virkelig ned ukene til lillebror kommer! Hvor blir tiden av?
Hetetokter eller ei, dette blir en fin sommer ♥2 kommentarer

Elise Jørgensen

14.06.2014 kl.13:33

åhh, så nydelige bilder!

Christine

16.06.2014 kl.11:37

Elise: Tusen tusen takk! :D

Skriv en ny kommentar

Christine

Christine

23, Skedsmo

Jeg heter Christine, og ble mamma for første gang i slutten av desember 2012, til jenta vår Mathea. I slutten av juli 2014 ble jeg mamma for andre gang, da lillebror Milian kom til verden. Tanken med denne bloggen er først og fremst å dokumentere- fordi jeg synes det er gøy å ta bilder og skrive, og se tilbake på det som er skrevet. Det ligger kanskje litt i navnet - Collecting Moments.

Kategorier

Arkiv

hits