When skies are gray


Heisann! Idag har ikke sola vært framme hele tiden og det har ikke vært så varmt, og det synes jeg faktisk har vært fantastisk deilig!
Tilogmed regnet som kom ønsket jeg velkommen. Innimellom synes jeg det er deilig med en grå dag.

Jeg har vært hos legen idag, har gått i over en uke nå med en aldri så liten virusinfeksjon som ikke vil gi seg. Halsvondt, hoste og generelt dårlig form! Føler jeg ikke har ork til noen verdens ting,
Vil bare gjemme meg under dyna en uke eller to. Haha. Krysser fingrene for at det er over på et blunk ;)
I tillegg så er jeg er jo så heldig å ha denne lille solstrålen som lyser opp dagen min uansett hvor grå den er!Jeg håper alle har hatt en fin fredag, og en strålende start på helgen. Imorgen er jeg 34 fullgåtte uker med lillebror, allerede!?
Er det bare jeg som synes dagene flyr avgårde, eller? Nå kommer det snart en baby i hus igjen. Må nesten klype meg i armen innimellom. Hehe.
Det er jo den lille babyen min som sitter med musefletter og drikker vann fra glasset med sugerør, helt selv.
Hun som løper rundt og hopper, danser, skravler og ler. Som peker på alt og roper: "Se! Se!"
Hun som blir 18 måneder i slutten av juni, tenk - snart et og et halvt år gammel og snart storesøster!  Rart det derMathea sover søtt i sengen sin og Simen sover nå søtt ved siden av meg i sofaen - så nå tror jeg at jeg skal være så fornuftig å gå og finne dyna -
så med det ønsker lillebror i magen og jeg dere alle en riktig god natt:D
- Vi snakkes

2 kommentarer

bestefar / pappa

21.06.2014 kl.00:36

God natt :-)

Tante Thrine

21.06.2014 kl.10:21

God bedring, kjære vakre flotte niese <3

Nydelige bilder og fint skrevet, som vanlig ;-)

Skriv en ny kommentar

Christine

Christine

23, Skedsmo

Jeg heter Christine, og ble mamma for første gang i slutten av desember 2012, til jenta vår Mathea. I slutten av juli 2014 ble jeg mamma for andre gang, da lillebror Milian kom til verden. Tanken med denne bloggen er først og fremst å dokumentere- fordi jeg synes det er gøy å ta bilder og skrive, og se tilbake på det som er skrevet. Det ligger kanskje litt i navnet - Collecting Moments.

Kategorier

Arkiv

hits