Fresh start♥

Long time, no see! 

Nå har det vært stille på bloggen siden oktober, og ikke spør meg hvor tiden er blitt av. Hva skjedde? Herreminhatt. Først vil jeg bare si at jeg håper dere alle har hatt en fantastisk jul, og ikke minst: godt nytt år! :) Håper alle har hatt en fin start på det nye året.
Jeg benytter anledningen til å gi bloggen en ny start, og ser fram til å dele mer, og ikke minst oftere, her inne fremover. "Nytt år, nye muligheter" er det ikke det man sier?:) 

Jeg har ikke vært noen blogger de siste månedene, men jeg er fremdeles aktiv på instagram. Følg meg gjerne der på @christinebh91  :)


Instagram: @christinebh91

 

Jeg har lagt merke til at det har vært noen lesere innom bloggen min mens jeg har vært "borte", og det er veldig hyggelig at dere titter innom! Håper dere vil følge meg videre, kanskje både her og på instagram?:) Jeg besøker gjerne bloggen din også, så legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet så skal jeg titte innom:)
Da gjenstår det bare å ønske alle en fortsatt god søndagskveld, vi blogges! ♥

 

2 kommentarer

Danian. Gutteblogger

18.01.2015 kl.18:24

Sånn er det man tar pause av og til

Mette

18.01.2015 kl.22:23

Lägger till dig på bloglovin då =D

Kram

Skriv en ny kommentar

Christine

Christine

23, Skedsmo

Jeg heter Christine, og ble mamma for første gang i slutten av desember 2012, til jenta vår Mathea. I slutten av juli 2014 ble jeg mamma for andre gang, da lillebror Milian kom til verden. Tanken med denne bloggen er først og fremst å dokumentere- fordi jeg synes det er gøy å ta bilder og skrive, og se tilbake på det som er skrevet. Det ligger kanskje litt i navnet - Collecting Moments.

Kategorier

Arkiv

hits