Milian ♥


Tittei! Håper du har hatt en fin tirsdag så langt.  
Ny header her på bloggen, hva synes du? Den er laget av Cathrine som også har laget bloggdesignet.
Bildene er fra min instagram, @christinebh91. Følg meg gjerne!

Milian er snart 6 måneder gammel allerede, herregud som tiden flyr. Da jeg fikk Mathea ble jeg så overrasket over hvor fort tiden går når man har fått et barn. Jeg kan med hånda på hjertet si at da det andre barnet kom til verden, begynte tiden å fly dobbelt så fort! Er det bare meg eller? Det er jo forsåvidt greit at man ikke føler tiden går alt for sakte heller, men vi kan godt bremse bittelitt altså.
Det er litt vemodig at den lille babyen min vokser så fort, samtidig som det er fantastisk å få se sitt eget barn utvikle seg. Han har to tenner, ruller fra rygg til mage og har sååå lyst til å krype framover! Men foreløpig går det bare rundt og rundt, og bakover. Han blir så frustrert stakkars.
Jeg husker så godt da Mathea var på denne alderen, som det var i går! Det er en herlig alder, med så mye som skjer framover. Jeg klarer jo ikke la være å leke litt fotograf, og jeg skal ikke legge skjul på at jeg er (kanskje litt i overkant) glad i å ta bilder. Og noen av disse må jeg jo så klart bare dele her på bloggen! Mathea er det ikke like lett å få tatt bilder av lenger, da hun synes det er mye mer morsomt å løpe rundt når mamma skal prøve å ta bilde av henne^^ Så jeg knipser så mange bilder jeg kan av Milian nå, mens han enda ligger stille :') Haha! Nå er ettermiddagen her og nå står litt familiekos og middag på agendaen, før det er leggetid for prinsessa. Ha en fortsatt god tirsdag! 

2 kommentarer

20.01.2015 kl.21:21

Så fine bilder, og så herlig en gutt!:) hvilken redigeringsprogram bruker du forresten?:)

Mette

22.01.2015 kl.20:46

Han är ju bara för fin! :)

Lite intresserad hur du redigerat bilderna? Du är glad i lite "kalla" bilder va? // Mette

Skriv en ny kommentar

Christine

Christine

23, Skedsmo

Jeg heter Christine, og ble mamma for første gang i slutten av desember 2012, til jenta vår Mathea. I slutten av juli 2014 ble jeg mamma for andre gang, da lillebror Milian kom til verden. Tanken med denne bloggen er først og fremst å dokumentere- fordi jeg synes det er gøy å ta bilder og skrive, og se tilbake på det som er skrevet. Det ligger kanskje litt i navnet - Collecting Moments.

Kategorier

Arkiv

hits