Sliten.no

God lørdagskveld! ♥ Nå ligger vi rett ut i hver vår ende av sofaen og nyter litt fred og ro her hjemme, etter noen laaange dager.
Vi har dessverre syke barn i hus, og det er som de fleste med små barn vet, ikke barebare! Stakkars små. Det er ikke lett å være så liten og ikke forstå hvorfor man føler seg så dårlig. Jeg hentet Mathea tidligere i barnehagen på tirsdag da hun hadde fått feber, og siden da har det gått i ett.
Alt av mat- og søvnrutiner har gått rett vest, og lillebror er også blitt smittet. Heldigvis ser det ut til at Mathea begynner å bli bedre nå, og jeg håper Milian også blir bedre snart:/ Vi var hos legen i går og heldigvis ser det ut til at det ikke er noe alvorlig, så vi krysser fingrene for at de snart er helt friske igjen begge to! Det v
irker som det er mye som går om dagen, og mange som er syke! Usj, det er alltid vondt når de små er syke, og ikke mye som skal til før mammahjertet blir bekymret. ♥ Det har naturlig nok ikke blitt mye tid til bloggen de siste dagene, men jeg ville bare titte innom og ønske deg en god helg! Håper du har hatt en fin lørdag så langt ♥ God natt!
4 kommentarer

Amila

24.01.2015 kl.23:30

kjempe fin blogg :)

Anette

25.01.2015 kl.01:12

God bedring til ungene. Nydelig blogg <3

Christine

30.01.2015 kl.01:01

Anette: Tusen takk <3

Christine

30.01.2015 kl.01:01

Amila: Tuuusen takk!

Skriv en ny kommentar

Christine

Christine

23, Skedsmo

Jeg heter Christine, og ble mamma for første gang i slutten av desember 2012, til jenta vår Mathea. I slutten av juli 2014 ble jeg mamma for andre gang, da lillebror Milian kom til verden. Tanken med denne bloggen er først og fremst å dokumentere- fordi jeg synes det er gøy å ta bilder og skrive, og se tilbake på det som er skrevet. Det ligger kanskje litt i navnet - Collecting Moments.

Kategorier

Arkiv

hits