Sunny sunday ♥

God kveld ♥ I dag tittet solen fram, og det har virkelig vært helt fantastisk vær ute! Det er dager som dette hvor til og med jeg får så innmari lyst til å dra ut på skitur. Og jeg husker egentlig ikke helt sist jeg var på skitur. Uff. Heheh. Mathea har vært feberfri i hele dag (Hurra!) men jeg merker at hun blir fort sliten og ikke er helt på topp enda,
så hun skal få være hjemme fra barnehagen i morgen også. Vi satser på at det gjør susen!
Mathea og jeg måtte bare ut i det strålende været en liten tur i dag og det var virkelig deilig med litt frisk luft for både liten og stor, etter flere dager inne.
Lillebror har fortsatt feber og er ikke i form stakkars, så han fikk kose seg inne med pappaen sin. I morgen er Milian 6 måneder gammel (allerede?!) og i dag har den ene fortanna oppe tittet fram! Så nå har han offisielt 3 tenner, snaaart 4. Tjohei!

[ jeg er generelt litt skeptisk til slike "ferdig-smoothies" fra matbutikken, (uten at jeg helt vet hvorfor) men denne fra Froosh var utrolig god!♥  ]

Nå er det en febersyk liten plutt som trenger litt mammakos, så da gjenstår det bare å ønske deg en riktig god kveld videre. ♥  Vi blogges!

4 kommentarer

Malin

26.01.2015 kl.02:28

Kjempe fin blogg du har :) den smoothien så faktisk kjempe god ut :)

Mia

26.01.2015 kl.16:34

Hei,

jeg måtte bare legge igjen en liten kommentar.

Fant tilfeldigvis bloggen din, og er egentlig overhode ikke interessert i type "mamma-blogger", men jeg syns designet på bloggen din og bildene dine var så utrolig nydelig!! Så da måtte jeg bare lese meg litt igjennom alikevel :)

Christine

30.01.2015 kl.01:00

Mia: Heisann! Tusen takk for hyggelig kommentar. Det var koselig å høre og jeg ble veldig glad!:D Du har også en veldig fin blogg ! :)

Christine

30.01.2015 kl.01:00

Malin: Tusen takk! :D Ja, den er veldig god!:)

Skriv en ny kommentar

Christine

Christine

23, Skedsmo

Jeg heter Christine, og ble mamma for første gang i slutten av desember 2012, til jenta vår Mathea. I slutten av juli 2014 ble jeg mamma for andre gang, da lillebror Milian kom til verden. Tanken med denne bloggen er først og fremst å dokumentere- fordi jeg synes det er gøy å ta bilder og skrive, og se tilbake på det som er skrevet. Det ligger kanskje litt i navnet - Collecting Moments.

Kategorier

Arkiv

hits