Sol ♥

Hei!  Sola skinner igjen i dag, og det gjør meg så glad! Jeg takler ikke denne mørketiden så veldig bra, og det er som at noe skjer inni meg med en gang sola titter fram:) Jippi! Frøkna er i barnehagen igjen i dag etter å ha vært hjemme en uke, og Milian har ikke like høy feber lenger. Det går mot lysere tider!  Hihi.

I går var Milian 6 måneder gammel, og vi "feiret" 6-månedersdagen med feber, snørr og to nye tenner. Hehe! Jeg kan virkelig ikke tro at det er et halvt år siden han kom til verden, i uke 39+0. Hvor har tiden blitt av?! Det føles som det var forrige uke vi gikk rundt å lurte på hvem som gjemte seg inne i magen. Om noen har et knep som kan bremse tiden bittelitt, si gjerne i fra!
Det er så rart, for han vokser så innmari fort og jeg synes han er blitt SÅ stor, men samtidig er han så liten når man har en 2-åring å sammenligne med.
Jeg gleder meg til å se disse to vokse opp, men det trenger ikke gå såå fort altså.

Jeg startet dagen med en enkel frokost, nå skal jeg lage meg en kopp te før Milian våkner og vil ha litt mammakos. Skal du noe spennende i dag? Håper dagen din blir fin!

Vi blogges


6 kommentarer

Rart hvor fort tiden går ja. Herlig frokost :)

Iselin Renée

27.01.2015 kl.13:45

Så fine bilder :)

alchemist ;

28.01.2015 kl.10:29

Ønsker deg en trivelig dag videre :-)

Christine

30.01.2015 kl.00:59

alchemist ;: Tusen takk for det!:)

Christine

30.01.2015 kl.00:59

Iselin Renée: Tusen takk, så hyggelig å høre:)

Christine

30.01.2015 kl.00:59

Karina Larsen: Ja det er helt sykt, hehe! :D

Skriv en ny kommentar

Christine

Christine

23, Skedsmo

Jeg heter Christine, og ble mamma for første gang i slutten av desember 2012, til jenta vår Mathea. I slutten av juli 2014 ble jeg mamma for andre gang, da lillebror Milian kom til verden. Tanken med denne bloggen er først og fremst å dokumentere- fordi jeg synes det er gøy å ta bilder og skrive, og se tilbake på det som er skrevet. Det ligger kanskje litt i navnet - Collecting Moments.

Kategorier

Arkiv

hits