Lillelovaknits♥

Heisann!  Nå er det jo nesten midt på natta, og egentlig på høy tid å finne senga. Men når man har en liten tass som holder det gående hele dagen og kvelden for tiden, er det godt å få litt tid til egne ting når han har sovnet, og da flyr jo tiden så fort! Hehe :') Tannfrembrudd er ikke barebare. Uansett, jeg har en aldri så liten lidenskap for barneklær og diverse tilbehør, (noe du kanskje legger merke til om du følger meg på instagram?) og noe som er ganske aktuelt i disse vintertider er jo luer. Både Milian og Mathea har (egentlig altfor mange) luer så det holder, men det er jo såå mange fine varianter! En lue koster ofte ikke spesielt mye og kan egne seg godt til å sette "prikken over i-en" på antrekket. Jeg elsker strikket tøy til barna, så er det noe jeg har lyst til å lære meg i framtiden så er det å strikke klær til dem. Men vi får se hva det blir til!
I mellomtiden finnes det utrolig mange dyktige strikkere der ute som enten strikker på bestilling eller driver butikk, som for eksempel de som står bak Lille Lova Knits. De har nydelige luer og mange andre strikkede plagg til barn, og jeg elsker fargene og fargekombinasjonene. Nettbutikken er stengt akkurat nå, og åpner igjen iløpet av februar, men i mellomtiden bør du sjekke de ut på instagram: @lilleloveknits. Fantastiske bilder!

Jeg har èn lue derifra, og det er denne nydelige "devil" lua. I LOVE IT! Skal få knipset noen bilder av Milian med denne på etter hvert, han er så søt i den. Hihi.

Nå kjenner jeg puta rope på meg, så nå er det natta! Håper du har hatt en fantastisk dag, i morgen er det endelig fredag og straks helg
God natt

#lillelovaknits #knits #babyboy #baby #kidsfashion

2 kommentarer

Egeo

30.01.2015 kl.01:02

Å så fin! Jeg har strikket mange slike luer, og jeg syns de blir så søte de små med disse luene. Dersom du ikke er så erfaren i strikkegamet så syns jeg du skal prøve deg på en lue. Det er ikke vanskelig, og kjempekjekt når man får det til!

Cathrine Othilie

30.01.2015 kl.03:14

Den var jo så nydelig! Kanskje jeg må sette igang søsteren min på et strikkeprosjekt! Jeg kan bare hekling desværre.. :p

Skriv en ny kommentar

Christine

Christine

23, Skedsmo

Jeg heter Christine, og ble mamma for første gang i slutten av desember 2012, til jenta vår Mathea. I slutten av juli 2014 ble jeg mamma for andre gang, da lillebror Milian kom til verden. Tanken med denne bloggen er først og fremst å dokumentere- fordi jeg synes det er gøy å ta bilder og skrive, og se tilbake på det som er skrevet. Det ligger kanskje litt i navnet - Collecting Moments.

Kategorier

Arkiv

hits