Smile ♥ It's friday

Heisann Da var det fredag igjen - den beste dagen i uken!Håper du har hatt en fin start på dagen, snart er det helg! Skal du noe spennende i helgen?
Jeg ville bare titte innom og ønske deg en fin fredag! I dag tenkte jeg å prøve å få ryddet og vasket skikkelig her, men det spørs om lillegutt har så lyst til å ligge noe særlig for seg selv, hehe. De fleste som har baby vet hvordan det kan være i perioder, og spesielt nå ved tannfrembrudd er det ikke så lett å være liten. Vil bare bæres rundt og være nær mammaen sin, helst helt inntil mamma, hele tiden!♥ Men - vaskebøtta kan jo vente, hihi! ♥ Vi blogges! :)

[ Instagram: @christinebh91 ]

#Friday #Smile #tgif #tgifriday

3 kommentarer

Egeo

30.01.2015 kl.12:26

Jeg skal bare rydde og vaske i helgen haha. Det er så travelt i ukene at det er greit å få gjort litt slike ting i helgen. God helg!

Tante Thrine

30.01.2015 kl.13:11

Jeg kan komme å holde han mens du vasker, kjære niese <3

Altfor lenge siden jeg har sett deg og de 2 goingene!

Klem

Christine

03.02.2015 kl.00:05

Tante Thrine: Det må du gjerne gjøre en dag du har tid og lyst! Bare å komme!:D <3 Hihi<3 klem

Skriv en ny kommentar

Christine

Christine

23, Skedsmo

Jeg heter Christine, og ble mamma for første gang i slutten av desember 2012, til jenta vår Mathea. I slutten av juli 2014 ble jeg mamma for andre gang, da lillebror Milian kom til verden. Tanken med denne bloggen er først og fremst å dokumentere- fordi jeg synes det er gøy å ta bilder og skrive, og se tilbake på det som er skrevet. Det ligger kanskje litt i navnet - Collecting Moments.

Kategorier

Arkiv

hits