Happy friday ♥

Hei og hopp - så var det fredag igjen! ♥  Den siste uka har bare flydd avgårde! Håper du har hatt en fin start på fredagen. I dag skal vi bare slappe av og kose oss, rydde litt og jeg tenkte å forberede meg litt til kommende fotograferinger. På søndag skal vi nemlig ha en supermorsom fotoshoot, og jeg gleder meg helt enormt! Jeg er så heldig som har så gode og tøffe venninner (og kusine) som har sagt seg villig til å stille opp som "modeller" .. Hoho!♥  Mer om det senere.
- Mathea -


I kveld skal mor ut! ♥  Etterlengtet jentekveld, vin og kos med fine jenter. Det skal jammenmeg bli godt! Bare være meg litt, kose meg og komme litt ut av denne "bobla" man lever i som sliten småbarnsmor. Skal du noe spennende i helgen?
Nå har lillemann våknet etter god dupp og er klar for litt grøt. Milian knakk forresten koden i går, så nå kryper han! Mammaen er sååå stolt! Nå blir det full fart i heimen. HIhi. Ha en fin dag videre, vi blogges!

2 kommentarer

Iselin Renée

06.02.2015 kl.15:03

Det hørtes spennende ut med en photoshoot, lykke til :)

Tante Thrine

06.02.2015 kl.16:59

Det var nesten så han krøp på tirsdag så skjønte det ikke var lenge før ;-)

Flinke godgutten!

Kos deg på jentekveld ❤️

Skriv en ny kommentar

Christine

Christine

23, Skedsmo

Jeg heter Christine, og ble mamma for første gang i slutten av desember 2012, til jenta vår Mathea. I slutten av juli 2014 ble jeg mamma for andre gang, da lillebror Milian kom til verden. Tanken med denne bloggen er først og fremst å dokumentere- fordi jeg synes det er gøy å ta bilder og skrive, og se tilbake på det som er skrevet. Det ligger kanskje litt i navnet - Collecting Moments.

Kategorier

Arkiv

hits