Er du mamma? ♥

Om en ukes tid er denne gutten 7 måneder gammel. Han har 6 tenner, gode og myke bollekinn og en smittende latter. Mammaen hans er sliten og trøtt, men Gud så lykkelig da! Tenk at jeg skulle være så heldig å få bli mamma til akkurat denne lille gutten. 
Tenk at jeg skulle få to så herlige barn, en jente og en gutt. Denne gutten er lillebror, til en herlig storesøster som er 1,5 år eldre enn han.

På denne tiden for 3 år siden, var jeg helt uvitende om hva jeg hadde i vente.
Ikke visste jeg at jeg to måneder senere kom til å ta en graviditetstest, som var positiv.
 Jeg husker det øyeblikket som det skulle vært i går, samtidig føles det så fjernt. Det føles nesten som at jeg har vært mamma for alltid, og jeg husker nesten ikke hvordan det var å ikke være mamma. Haha. Jeg husker jeg måtte sjekke bruksanvisningen for hva pluss-tegnet på graviditetstesten betydde, for jeg mente jo at det betydde positiv, men det kunne vel ikke stemme?! Men joda, jeg var gravid, og det var Mathea som var på vei.
Livet mitt skulle snart forandres, og bli snudd helt på hodet.

Man vet jo ikke hva man går til når man skal bli mamma for første gang. "Okay, jeg har et liv i magen, snart skal jeg få en baby. Jeg skal bli mamma!"
Litt småstresset og usikker, men kjempeglad. Lykkelig og nervøs, glede og spenning om hverandre. Det var som om noen knipset i fingrene, og plutselig satt jeg der med en liten baby, jeg var blitt mamma. 10 måneder senere var jeg gravid på nytt, og lite visste jeg at det å vente barn nummer to skulle by på så mange nye følelser, tanker og helt andre "utfordringer" for meg. Jeg hadde jo gjort dette før, og visste hva jeg skulle igjennom! Allikevel føltes det helt nytt, med andre bekymringer, nye tanker og følelser. Men allikevel samme glede, spenning og kjærlighet.

Det føltes nesten skumlere å skulle gå fra å ha et barn til to, enn fra ingen barn til et. Hehe!
Og plutselig - her har jeg to småtroll, en gutt og en jente.
Jeg kunne spart meg minst halvparten av bekymringene, for selv om det er tøft på mange måter å få to så tette barn, så ville jeg gjort det om igjen om jeg fikk velge. Jeg er så glad for at skjebnen bestemte at vi skulle bli en familie, akkurat på den måten og på den tiden vi er blitt det!

Du tenker kanskje at dette begynner å bli fryktelig klisjé og klissklass, så jeg skal bare forsikre deg om at jeg ikke svever rundt på en rosa sky konstant altså. Men til tross for alle utfordringene småbarnslivet byr på, så titter denne rosa skyen innom innimellom allikevel. Og den er hjertelig velkommen!
Er du mamma? kanskje du da forstår hva jeg føler. For uansett hvor sliten man er som småbarnsmor, så er denne følelsen den beste i hele verden.
Den følelsen du får når barnet ditt ser deg og lyser opp, og smiler. Den følelsen når barnet ditt strekker armene mot deg og vil opp til deg. Den følelsen av stolthet du får når barnet ditt gjør noe nytt, for første gang!
Den følelsen når barnet ditt stryker deg over kinnet med en liten barnehånd og sier, på den måten bare en 2-åring kan si det: "elsker deg, mamma". Og ikke minst når barnet ditt kommer løpende mot deg og gir deg den største og beste klemmen noensinne! Kanskje får du en skikkelig klissete suss på kinnet også. Haha.

Verdens beste Mathea og Milian, tenk at akkurat jeg er så heldig å få være mammaen deres. Det å få bli mammaen deres er det beste som kunne hendt meg, og jeg er så takknemlig for den lille familien jeg og min kjære har skapt sammen.♥ Skikkelig sliten og trøtt som småbarnsforeldre flest. Men shit, jeg er så stolt!
#Babyboy #Stolt #Mamma #Tobarnsmor #Sliten #Lykkelig #Rosasky #Love #Family

- Følg meg gjerne på instagram: @Christinebh91 -

9 kommentarer

Herregud hjerteknuser, for en sjarmør !! :D

Silje S. Lopez

19.02.2015 kl.02:05

Utrolig nydelig prins dere har :D :D :D NYDELIG

Louise

19.02.2015 kl.02:15

Godt skrevet og helt fantastiske bilder. Jeg var forbredt på min kjærlighet til mine barn, men jeg var ikke forbredt på at jeg skulle få såååå mye kjærlighet tilbake. Det blir morsommere og mer krevende jo eldre de blir!

Tante Thrine

19.02.2015 kl.07:16

Du skriver så hu gamla tanta får helt tårer i øynene :)

Dere har noen nydelige sjarmtroll og m disse bildene så ser man jammen hvor mye de ligner :)

Glad i dere - stor klem <3

Iselin Renée

19.02.2015 kl.09:24

Så skjønne bilder :)

Caroline

20.02.2015 kl.16:15

For noen fine bilder<3 kan jeg spørre hvilket kamera og linse du bruker?

Ha en super helg:-)
For en herlig liten gutt! Og seks tenner? Hjelpes! Lillemann blir også 7 måneder om en uke, og her er første tann snaaart på plass! :p

Line

28.02.2015 kl.01:36

Jeg er ikke mamma, men ønsket er veldig stort..

Så utrolig heldig du er som har disse to :) Nydelig er de :)

Benedikte

26.05.2015 kl.21:27

Så utrolig nydelig! :)

Skriv en ny kommentar

Christine

Christine

23, Skedsmo

Jeg heter Christine, og ble mamma for første gang i slutten av desember 2012, til jenta vår Mathea. I slutten av juli 2014 ble jeg mamma for andre gang, da lillebror Milian kom til verden. Tanken med denne bloggen er først og fremst å dokumentere- fordi jeg synes det er gøy å ta bilder og skrive, og se tilbake på det som er skrevet. Det ligger kanskje litt i navnet - Collecting Moments.

Kategorier

Arkiv

hits