♥Newbie HOME♥ Kommer snart!

Heisann hoppsann! ♥ Har du fått med deg at Kappahl snart lanserer sin nye kolleksjon, Newbie Home?
Jeg ELSKER jo (som mange allerede vet) newbie-serien og kler både Mathea og Milian stadig i newbieklær. Nå er jo  også vårens nyheter i butikk og det er så utrolig mye fint
♥ Siden jeg er en så stor "fan" av newbieserien og er så aktiv som jeg er på instagram, savnet jeg en egen newbie-profil å følge. Da jeg ikke kunne finne dette noe sted bestemte jeg meg rett og slett for å ta saken i egne hender og opprette en selv! [ @Newbielovers ]
Det er tydeligvis veldig mange newbie-elskere der ute, og det er så utrolig moro at så mange vil følge denne kontoen og ikke minst tagge sine bilder med #newbielovers, slik at jeg kan dele disse bildene med andre newbie-elskere der ute. Keep it up!

Kappahl har lagt merke til dette og synes det er veldig morsomt, og jeg var så heldig å bli bedt på pressevisningen for Newbie Home kolleksjonen. Det var kjempekoselig, masse hyggelige mennesker og deilig mat! Ikke minst, fantastiske produkter♥ Jeg gleder meg stort til det kommer i butikk i mars! Bildene jeg tok på pressevisningen har jeg delt på instagram på newbielovers-profilen, men disse nydelige bildene under har jeg nå fått tilsendt. Og SE SÅ FINT!! Vimpelrekker, sengetøy, kosedyr og søte oppbevaringsesker. Sukk..
#Newbie #Newbielovers #Newbiehome #Newbiebykappahl #Kappahl

Hva synes du?

Nå er det på tide å finne senga, og lade batteriene til en ny dag. Jeg gleder meg til i morgen, da skal jeg nemlig ut med fine jenter på middag og noe godt i glasset, før vi skal på kino for å se Fifty Shades of Grey. Har hørt så mye negativt om filmen, men det skal uansett bli spennende! Jeg har jo bare lest de to første sidene i den første boken så har ikke noe særlig å sammenligne med. Det kan kanskje være både en fordel og en ulempe, hva mener du om filmen?
Ha en god natt, drøm søtt og GOD HELG!

3 kommentarer

Nina Maria

28.02.2015 kl.07:35

Newbie er en nydelig serie! :)

Silje S. Lopez

28.02.2015 kl.14:46

Wow, elsker newbie serien <3

Stine M.

01.03.2015 kl.22:03

Newbie har så mye fint!

Gleder meg! :)

Skriv en ny kommentar

Christine

Christine

23, Skedsmo

Jeg heter Christine, og ble mamma for første gang i slutten av desember 2012, til jenta vår Mathea. I slutten av juli 2014 ble jeg mamma for andre gang, da lillebror Milian kom til verden. Tanken med denne bloggen er først og fremst å dokumentere- fordi jeg synes det er gøy å ta bilder og skrive, og se tilbake på det som er skrevet. Det ligger kanskje litt i navnet - Collecting Moments.

Kategorier

Arkiv

hits